top of page
Kranväxlare.jpg

Transport

Transport och logistik är oftast hjärtat i en verksamhet. Begreppet transport innefattar väldigt mycket allt från bortforsling av massor till etablering. Trendab har förutom traditionell anläggning även ett ben inom transport. 


Vårt fokus ligger på helhetslösningar så en kranbil och en schaktbil är en naturlig komplettering till våra tjänster. Att ta hand om vår vagnpark är nyckeln till att våra projekt flyter på därför har vi även satsat på egen fältservice av våra grävmaskiner.

Transport: Välkommen
374558f9-f19b-4b3b-a8b0-e74780e51921-2.jpg

Kranbil

Kran och lastväxlare med mångsidig användning. Lastbilen har en rejäl kran på över 26 ton. Den kan utföra de flesta typer av kranjobb, forsla bort schaktmassor med schaktflak lika väl som transportera någon av våra grävmaskiner.

WhatsApp Image 2023-04-05 at 20.44_edited.png

Schaktbil

Schaktbilen används dagligen till att flytta på och transportera olika schaktmassor. Trendabs duktiga chaufförer har många års erfarenhet av lastbilar, transport och logistik.

PHOTO-2022-09-07-11-27-32.jpg

Fältservice grävmaskiner

För att kunna garantera att driften är igång har Trendab satsat på att ta hand om grävmaskinerna själva. Om våra grävmaskiner mot all förmodan skulle stanna rycker vår fältservice ut omedelbart och åtgärdar felet på plats. Därför har vi minimalt med stillestånd vilket uppskattas otroligt mycket av våra kunder.

Lasta maskiner.jpg

Transport av maskiner

Det händer att behoven hos våra kunder ändras under projektets gång och att flera grävmaskiner behövs på plats. I den mån det går etablerar Trenda sina maskiner själva, våra lastbilar är utrustade med specialbyggda maskinflak för att kunna transportera på ett säkert sätt.

Elektriska bilar-2.jpg

Elbilar

Miljötänkandet och framtiden är den viktigaste punkten i allt vi gör. Trendab har miljön som en röd tråd i hela verksamheten som vidrör vid allt vi gör. Visionen är att samtliga fordon ska vara miljövänliga och ett led i detta arbete är att en större del av flottan är elbilar eller hybrider.

Transport: Produkter

Att våra fodron har EURO 6 motorer...

...godkända hydrauloljor och är trafiksäkra behöver vi inte ens nämna... 
Det är en självklarhet!

Transport: Text
bottom of page